Sibu. Posted February 22 Member ID: 21 Group: Użytkownik Topic Count: 1 Content Count: 1 Reputation: 1 Achievement Points: 63 Days Won: 1 Joined: 02/01/26 Status: Offline Last Seen: February 22 Age: 39 Device: Windows Posted February 22 (edited) Witam serdecznie ! po raz kolejny ta sama sytuacja ze Staszek KM , wyzwiska itd bez powodu tylko wszedlem na spec zeby sobie klienta poobserwowac 😉 pozniej zdjecia ! Edited February 22 by Sibu. 1
rafciotg Posted February 22 Member ID: 5 Group: Właściciel Serwera Topic Count: 4 Content Count: 27 Reputation: 3 Achievement Points: 441 Days Won: 1 Joined: 01/17/26 Status: Offline Last Seen: 12 hours ago Age: 39 Device: Windows Posted February 22 witam cie sibu. niop widac ze ten koles ubliza adminom i rescie.. ale staszek sie wypowie sie i bedziemy sam ciekawi. sibu jako ty jestes adminem i wspol.. wlasci... 😉 czekamy
staszek Posted March 11 Member ID: 25 Group: Użytkownik Topic Count: 0 Content Count: 1 Reputation: 0 Achievement Points: 15 Days Won: 0 Joined: 02/17/26 Status: Offline Last Seen: 19 hours ago Age: 42 Device: Windows Posted March 11 Cześć, to nie ja, mamy tutaj klasyczny przykład obywatela "rudy" który loguje sie na róże nicki, nie tylko mój i ubliża pozostałym graczom, jak możecie zauważyć na serwerze moj zarejestrowany nick to Staszek[spacja]|[spacja]KM, natomiast ten co tutaj ubliza to staszek[spacja][spacja]|[spacja][spacja]KM, co ciekawe loguje sie też na nicki Adminów, Twoj SIbu też, dodaje po prostu spacje i tyle. Dopóki serwer nie będzie na steam, tak aby dostał bana na steama, będziemy sie z tą postacią szarpać. Z tego co wiadomo ma zmienne IP i bany nic nie dają. Można grać nie zwracając uwagi na jego wypociny, natomiast czasami odpala aima czy WH i wtedy gra nie ma najmniejszego sensu, większośc osób ucieka z serwera gdyż nie idzie pograć. Co jeszcze ciekawsze, jest też tutaj na forum, to on mi napisał pare dni temu na serwerze podczas gry zeby mwszedl na formum bo "Sibu ma do mnie jakis problem hahahahaha". NIestety forum pare dni nie działało więc nie odpisywałem, BTW. z uwagi na wlasnie jego cheaty chciałem admina żeby go wywalać i dał pograć innym, natomiast Maveric iPanek dali do sibie kontakt bezpośredni i jak gramy a "rudy" się odpala to prosimy ich o dolaczenie i banowanie go. Pozdrawiam,
rafciotg Posted March 11 Member ID: 5 Group: Właściciel Serwera Topic Count: 4 Content Count: 27 Reputation: 3 Achievement Points: 441 Days Won: 1 Joined: 01/17/26 Status: Offline Last Seen: 12 hours ago Age: 39 Device: Windows Posted March 11 (edited) Staszek wsio bez problemu sibu wsio wie.. on jest 2 wspol.. ale zobaczymy co bedzie jak narazie kazdy ma zajeka w pracy... Edited March 11 by rafciotg
LuQ Posted March 21 Member ID: 27 Group: Użytkownik Topic Count: 0 Content Count: 1 Reputation: 0 Achievement Points: 66 Days Won: 0 Joined: 03/21/26 Status: Offline Last Seen: 14 hours ago Age: 12 Device: Windows Posted March 21 Obywatelu "Staszek" torche kręcisz. Ja grając na tym serwerze z kobietą dostałem bana cytuje " LuQ to ruda kurwa wszycy pisac voteban ". Moja Kobieta dostala bana chwile po mnie przez osobnika lisek km czy jakos tak , Lisek naklanial swoja ekipe zeby wpisywali voteban z koncówka jakiś cyferek i rowniez została zbanowana Dlatego ze jakas banda gimanzialistow wypatryzla sobie pusty serwer banujac kazdego kto wejdize aby grac miedzy soba.
KOLLOWSKI Posted March 21 Member ID: 4 Group: Właściciel Serwera Topic Count: 7 Content Count: 29 Reputation: 6 Achievement Points: 352 Days Won: 2 Joined: 01/17/26 Status: Offline Last Seen: 18 hours ago Age: 22 Device: Windows Posted March 21 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został automatycznie Zamknięty, Dalsze wypowiadanie się w tym temacie stało się jednocześnie nie możliwe. Komentarz Moderatora: #Brak
Recommended Posts