Jump to content

Recommended Posts

• Member ID:  21
  • Group:   Użytkownik
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  1
  • Achievement Points:  63
  • Days Won:  1
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Windows

Posted (edited)

Witam serdecznie ! po raz kolejny ta sama sytuacja ze Staszek KM , wyzwiska itd bez powodu tylko wszedlem na spec zeby sobie klienta poobserwowac 😉 pozniej zdjecia !

Messenger_creation_4EA4012F-B5CE-4FAF-A7FF-1C46F8F05B31.png

Messenger_creation_8E0B3283-DEB1-4BC8-81FC-A4CB099CF88E.png

Edited by Sibu.
  • Like 1

• Member ID:  5
  • Group:   Właściciel Serwera
  • Topic Count:  4
  • Content Count:  27
  • Achievement Points:  441
  • Last Seen:  

Posted

witam cie sibu. niop widac ze ten koles ubliza adminom i rescie.. ale staszek sie wypowie sie i bedziemy sam ciekawi. sibu jako ty jestes adminem i wspol.. wlasci... 😉 czekamy

• 3 weeks later...

• Member ID:  25
  • Topic Count:  0
  • Achievement Points:  15
  • Days Won:  0
  • Last Seen:  

Posted

Cześć, to nie ja, mamy tutaj klasyczny przykład obywatela "rudy" który loguje sie na róże nicki, nie tylko mój i ubliża pozostałym graczom, jak możecie zauważyć na serwerze moj zarejestrowany nick to Staszek[spacja]|[spacja]KM, natomiast ten co tutaj ubliza to staszek[spacja][spacja]|[spacja][spacja]KM, co ciekawe loguje sie też na nicki Adminów, Twoj SIbu też, dodaje po prostu spacje i tyle. Dopóki serwer nie będzie na steam, tak aby dostał bana na steama, będziemy sie z tą postacią szarpać. Z tego co wiadomo ma zmienne IP i bany nic nie dają. 

Można grać nie zwracając uwagi na jego wypociny, natomiast czasami odpala aima czy WH i wtedy gra nie ma najmniejszego sensu, większośc osób ucieka z serwera gdyż nie idzie pograć.

Co jeszcze ciekawsze, jest też tutaj na forum, to on mi napisał pare dni temu na serwerze podczas gry zeby mwszedl na formum bo "Sibu ma do mnie jakis problem hahahahaha". NIestety forum pare dni nie działało więc nie odpisywałem, 

BTW. z uwagi na wlasnie jego cheaty chciałem admina żeby go wywalać i dał pograć innym, natomiast Maveric iPanek dali do sibie kontakt bezpośredni i jak gramy a "rudy" się odpala to prosimy ich o dolaczenie i banowanie go. 

Pozdrawiam, 

• Member ID:  5
  • Topic Count:  4
  • Content Count:  27
  • Achievement Points:  441
  • Last Seen:  

Posted (edited)

Staszek wsio bez problemu sibu wsio wie.. on jest 2 wspol.. ale zobaczymy co bedzie jak narazie kazdy ma zajeka w pracy...

Edited by rafciotg
  • 2 weeks later...

• Member ID:  27
  • Topic Count:  0
  • Achievement Points:  66
  • Days Won:  0
  • Last Seen:  

Posted

Obywatelu "Staszek" torche kręcisz. Ja grając na tym serwerze z kobietą dostałem bana cytuje " LuQ to ruda kurwa wszycy pisac voteban ". Moja Kobieta dostala bana chwile po mnie przez osobnika lisek km czy jakos tak , Lisek naklanial swoja ekipe zeby wpisywali voteban z koncówka jakiś cyferek i rowniez została zbanowana  Dlatego ze jakas banda gimanzialistow wypatryzla sobie  pusty serwer banujac kazdego kto wejdize aby grac miedzy soba.

• Member ID:  4
  • Topic Count:  7
  • Content Count:  29
  • Achievement Points:  352
  • Days Won:  2
  • Last Seen:  

Posted

closed.png

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został automatycznie Zamknięty, Dalsze wypowiadanie się w tym temacie stało się jednocześnie nie możliwe.
Komentarz Moderatora: #Brak

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...