Jump to content

Recommended Posts

• Member ID:  21
  • Group:   U偶ytkownik
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  1
  • Achievement Points:  63
  • Days Won:  1
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Device:  Windows

Posted (edited)

Witam serdecznie ! po raz kolejny ta sama sytuacja ze Staszek KM , wyzwiska itd bez powodu tylko wszedlem na spec zeby sobie klienta poobserwowac 馃槈 pozniej zdjecia !

Messenger_creation_4EA4012F-B5CE-4FAF-A7FF-1C46F8F05B31.png

Messenger_creation_8E0B3283-DEB1-4BC8-81FC-A4CB099CF88E.png

Edited by Sibu.
  • Like 1

• Member ID:  5
  • Group:   W艂a艣ciciel Serwera
  • Topic Count:  4
  • Content Count:  27
  • Achievement Points:  441
  • Last Seen:  

Posted

witam cie sibu. niop widac ze ten koles ubliza adminom i rescie.. ale staszek sie wypowie sie i bedziemy sam ciekawi. sibu jako ty jestes adminem i wspol.. wlasci... 馃槈聽czekamy

• 3 weeks later...

• Member ID:  25
  • Topic Count:  0
  • Achievement Points:  15
  • Days Won:  0
  • Last Seen:  

Posted

Cze艣膰, to nie ja, mamy tutaj klasyczny przyk艂ad obywatela "rudy" kt贸ry loguje sie na r贸偶e nicki, nie tylko m贸j i ubli偶a pozosta艂ym graczom, jak mo偶ecie zauwa偶y膰 na serwerze moj zarejestrowany nick to Staszek[spacja]|[spacja]KM, natomiast ten co tutaj ubliza to staszek[spacja][spacja]|[spacja][spacja]KM, co ciekawe loguje sie te偶 na nicki Admin贸w, Twoj SIbu te偶, dodaje po prostu spacje i tyle. Dop贸ki serwer nie b臋dzie na steam, tak aby dosta艂 bana na steama, b臋dziemy sie z t膮 postaci膮 szarpa膰. Z tego co wiadomo ma zmienne IP i bany nic nie daj膮.聽

Mo偶na gra膰 nie zwracaj膮c uwagi na jego wypociny, natomiast czasami odpala aima czy WH i wtedy gra nie ma najmniejszego sensu, wi臋kszo艣c os贸b ucieka z serwera gdy偶 nie idzie pogra膰.

Co jeszcze ciekawsze, jest te偶 tutaj na forum, to on mi napisa艂 pare dni temu na serwerze podczas gry zeby mwszedl na formum bo "Sibu ma do mnie jakis problem hahahahaha". NIestety forum pare dni nie dzia艂a艂o wi臋c nie odpisywa艂em,聽

BTW. z uwagi na wlasnie jego cheaty chcia艂em admina 偶eby go wywala膰 i da艂 pogra膰 innym, natomiast Maveric iPanek dali do sibie kontakt bezpo艣redni i jak gramy a "rudy" si臋 odpala to prosimy ich o dolaczenie i banowanie go.聽

Pozdrawiam,聽

• Member ID:  5
  • Topic Count:  4
  • Content Count:  27
  • Achievement Points:  441
  • Last Seen:  

Posted (edited)

Staszek wsio bez problemu sibu wsio wie.. on jest 2 wspol.. ale zobaczymy co bedzie jak narazie kazdy ma zajeka w pracy...

Edited by rafciotg
  • 2 weeks later...

• Member ID:  27
  • Topic Count:  0
  • Achievement Points:  66
  • Days Won:  0
  • Last Seen:  

Posted

Obywatelu "Staszek" torche kr臋cisz. Ja graj膮c na tym serwerze z kobiet膮 dosta艂em bana cytuje " LuQ to ruda kurwa wszycy pisac voteban ". Moja Kobieta dostala bana chwile po mnie przez osobnika lisek km czy jakos tak , Lisek naklanial swoja ekipe zeby wpisywali voteban z konc贸wka jaki艣 cyferek i rowniez zosta艂a zbanowana 聽Dlatego ze jakas banda gimanzialistow wypatryzla sobie 聽pusty serwer banujac kazdego kto wejdize aby grac miedzy soba.

• Member ID:  4
  • Topic Count:  7
  • Content Count:  29
  • Achievement Points:  352
  • Days Won:  2
  • Last Seen:  

Posted

closed.png

Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie.
Temat zosta艂 automatycznie Zamkni臋ty, Dalsze wypowiadanie si臋 w tym temacie sta艂o si臋 jednocze艣nie nie mo偶liwe.
Komentarz Moderatora: #Brak

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...