Yippee ki yay Posted January 24 Member ID: 18 Group: Użytkownik Topic Count: 1 Content Count: 3 Reputation: 0 Achievement Points: 130 Days Won: 0 Joined: 01/24/26 Status: Offline Last Seen: January 30 Age: 36 Device: Windows Posted January 24 Witam, gram na tym serwerze od kilku dni, widzę ze niechęć do mojej osoby rośnie z dnia na dzień za rzekome używanie cheatow ( aim + wh) NIGDY nie używałem nieuczciwego oprogramowania jestem starsza osoba ( 37 lat ) która jest prawdomówna. Moim zdaniem jeśli takie zachowanie miało miejsce to jest to spowodowane kradzieżą nicku przez innego zazdrosnego gracza . Proszę o rozwiązanie tej sprawy . Czy można zastrzec swój nick w grze czy cos w tym stylu?. Szczerze mam dość obelg ze strony innych graczy w moja stronę. Mogę przesłać wszystkie możliwe informacje screeny czy co potrzeba jeśli ktoś uważa ze używam cheatow aczkolwiek grałem wielokrotnie z adminami na tym serwie i nigdy nie było problemów. Jeśli ktoś dobrze gra to nie znaczy ze zaraz jest odpalony. Proszę tez o informacje gdziem moge zakupic konto VIP może wtedy nie będzie możliwości kradzież nicku i niemiłych obelg kierowanych w moja stronę z poważaniem
KOLLOWSKI Posted January 24 Member ID: 4 Group: Właściciel Serwera Topic Count: 7 Content Count: 29 Reputation: 6 Achievement Points: 352 Days Won: 2 Joined: 01/17/26 Status: Offline Last Seen: 20 hours ago Age: 22 Device: Windows Posted January 24 o jaki serwer chodzi dokładnie 4 fun czy DD2 ffa @Yippee ki yay
Yippee ki yay Posted January 24 Member ID: 18 Group: Użytkownik Topic Count: 1 Content Count: 3 Reputation: 0 Achievement Points: 130 Days Won: 0 Joined: 01/24/26 Status: Offline Last Seen: January 30 Age: 36 Device: Windows Author Posted January 24 DD2 aczkolwiek mogę grać wiec ban został założony na inne ip albo niepopranie, mniejsza o to . Chodzi o szacunek i kradzież nicku ktoś sie podszywa żeby zaszkodzić. jestem uczciwym graczem a obelg sa zbedne
Monster Posted January 25 Member ID: 3 Group: Użytkownik Topic Count: 7 Content Count: 36 Reputation: 4 Achievement Points: 595 Days Won: 0 Joined: 01/17/26 Status: Offline Last Seen: 49 minutes ago Age: 33 Device: iPhone Posted January 25 z tego co widzę masz bana na FFA , i dostałeś za cheatowanie, zatem @rafciotg poproszę twojego admina o wyjaśnienie tego
ALPHA Posted January 25 Member ID: 1 Group: Właściciel Sieci Topic Count: 24 Content Count: 59 Reputation: 10 Achievement Points: 991 Days Won: 6 Joined: 01/17/26 Status: Offline Last Seen: 13 hours ago Age: 27 Device: iPhone Posted January 25 @rafciotg prośba o zerknięcie i wypowiedzenie się, proszę również zerknij czy nie mógłbyś zastosować hasła na nick gracza żeby nikt nie mógł się podszyć.
rafciotg Posted January 25 Member ID: 5 Group: Właściciel Serwera Topic Count: 4 Content Count: 27 Reputation: 3 Achievement Points: 441 Days Won: 1 Joined: 01/17/26 Status: Offline Last Seen: 14 hours ago Age: 39 Device: Windows Posted January 25 Witam wiec tak zbanowalem to ja tego gracza zrobilem SS i czekalem na form czy wbije bo tycin mi sie gra jego nie podobala.. wiec sprawdzic mozna co ni 😉 ale nikt sie niepojawil na forom zeby sie odwolac od bana. A kolejne dnia widze ze zajs gra ta osoba natym samym nick i dostal kolejnego bana bo ban byl aktywny. mam pytanko jakie ty masz ip jakbys mogl mi podac swoje..
Yippee ki yay Posted January 25 Member ID: 18 Group: Użytkownik Topic Count: 1 Content Count: 3 Reputation: 0 Achievement Points: 130 Days Won: 0 Joined: 01/24/26 Status: Offline Last Seen: January 30 Age: 36 Device: Windows Author Posted January 25 79.191.75.250
rafciotg Posted January 25 Member ID: 5 Group: Właściciel Serwera Topic Count: 4 Content Count: 27 Reputation: 3 Achievement Points: 441 Days Won: 1 Joined: 01/17/26 Status: Offline Last Seen: 14 hours ago Age: 39 Device: Windows Posted January 25 Hmm jak masz jakies SS wciepnij
rafciotg Posted January 25 Member ID: 5 Group: Właściciel Serwera Topic Count: 4 Content Count: 27 Reputation: 3 Achievement Points: 441 Days Won: 1 Joined: 01/17/26 Status: Offline Last Seen: 14 hours ago Age: 39 Device: Windows Posted January 25 (edited) oki tak jak mowiles typek sie pod ciebie podszyl.. Adres IP 37.248.... jak widac to jakies dziecko.. co jest neo.. jak cos zaloze rezerwacje nicki ma ktos fajny plugin. ? sorki za problemy beda z tym walczyc milej gry. Edited January 25 by rafciotg
Monster Posted January 25 Member ID: 3 Group: Użytkownik Topic Count: 7 Content Count: 36 Reputation: 4 Achievement Points: 595 Days Won: 0 Joined: 01/17/26 Status: Offline Last Seen: 49 minutes ago Age: 33 Device: iPhone Posted January 25 Dla wiadomości @rafciotg nie powinno się ujawniać adresów IP ☺️
rafciotg Posted January 25 Member ID: 5 Group: Właściciel Serwera Topic Count: 4 Content Count: 27 Reputation: 3 Achievement Points: 441 Days Won: 1 Joined: 01/17/26 Status: Offline Last Seen: 14 hours ago Age: 39 Device: Windows Posted January 25 Spoko maroko 😉 nastepnym razem na na pw bedzie romozwa 😉
KOLLOWSKI Posted January 25 Member ID: 4 Group: Właściciel Serwera Topic Count: 7 Content Count: 29 Reputation: 6 Achievement Points: 352 Days Won: 2 Joined: 01/17/26 Status: Offline Last Seen: 20 hours ago Age: 22 Device: Windows Posted January 25 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Aktualnie, możesz korzystać z naszych usług. Temat został automatycznie Zamknięty, Dalsze wypowiadanie się w tym temacie stało się jednocześnie nie możliwe. Komentarz Moderatora: #Brak
Recommended Posts